З НАС ПОЧИНАЄТЬСЯ УКРАЇНА!

24 серпня 2021 року наша держава святкуватиме 30 річницю з дня проголошення незалежності. Ці 30 років Незалежності, продемонстрували світу, що Україна відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу.

Професійно-технічне училище №4 м. Полтави долучається до святкувань та щиро вітає всіх з Днем Прапора та 30-річчям Незалежності України!

Натхнення всім українцям, щастя і гармонії! Тепла та нових досягнень! Любіть Україну всім серцем! Любіть її простори, її мову, її вітер, її трави…

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!

СВЯТКУЙМО ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ РАЗОМ!

У межах відзначення 30-річчя незалежності України відбудуться святкові заходи по всій країні, що триватимуть з 22 до 24 серпня. Всі вони будуть об’єднані гаслом «Ти у мене єдина».

Події, які можна відвідати до 30-річчя незалежності України в столиці, рідній Полтаві та інших містах нашої країни переглядайте на Цифровій мапі подій до Дня незалежності України. На Цифровій мапі подій в інтерактивному форматі відображається місце, час та дата подій з розгорнутою інформацією про саму подію В рамках відзначення незалежності України планується провести понад 300 заходів.

https://ukraine30.mkip.gov.ua/